Sisältö

Tietokonehuolto

-Kotikäynti ja yrityskäynti

Kotikäynnin ja yrityskäynnin tarkoitus on selvittää ja korjata vika. Vika korjataan joko paikanpäällä tai noudetaan tietokone / laite huoltoon korjattavaksi.
Kts. kohdat huolto ja korjaus paikanpäällä sekä huoltoon nouto.

-Huolto- ja korjaus paikanpäällä

Teemme pienet (alle 4h) kestävät huolto ja korjaustoimenpiteet yleensä asiakkaan luona.

-Huoltoon nouto

Annamme jo puhelimessa alustavan arvion huoltotoimenpiteistä ja tämän arvion pohjalta päätämme noudetaanko tietokone huoltoon vai tehdäänkö huolto paikanpäällä. Noudamme tietokoneen huoltoon myös asiakkaan niin halutessa.
Tapauksissa joissa joudumme poistamaan viruksia tai palauttamaan tiedostoja tietokoneen huoltoon nouto on lähes poikkeuksetta välttämätöntä.


Huoltoon noutamisesta emme veloita erikseen, se kuuluu palveluumme.


 

Tietokoneiden ja atk-laitteiden korjaus / huolto, Tietojen palautus, virusten poisto sekä kustannus- ja korjausarviot koko Pirkanmaan alueella mukaan lukien mm. Tampere, Nokia, Lempäälä, Ylöjärvi, Pirkkala, Kangasala, Sastamala. Meiltä myös Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultoinnit, kodin viihdelaitteiden, kuten esim. digiboxsien, televisioiden ym. asennukset. Matkapuhelinten ohjelmistopäivitykset, myös epäonnistuneen päivityksen tms. jäljiltä pimeäksi jääneiden "henkiin herättäminen".